Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Новогодишња честитка министра унутрашњих послова Црне Горе

Објављено: 31.12.2018. 15:28 Аутор: МУП
Поштоване службенице и службеници Министарства унутрашњих послова и Управе полиције,

У сусрет предстојећим празницима, вама и вашим породицама желим срећну и успјешну 2019. годину, пуно здравља, личног и професионалног задовољства, а припадницима православне вјероисповијести и радостан Божић.

Такође, користим прилику да вам се захвалим на несебичном залагању и труду који сте уложили и тако допринијели успјешности рада Министарства унутрашњих послова и Управе полиције.

Ово је била година у којој смо вриједно, одговорно и напорно радили да би се што ефикасније супротставили изазовима које носе криминал и миграције, очували јавни ред и мир, да би наше границе биле безбједније, да би се сваки грађанин осјећао сигурније. Показали смо посвећеност и бригу за рјешавање важних животних питања наших службеника, побољшање радних услова, као и за улагање у опрему, нова знања и обуку.

Увјерен сам да ћемо и у наредној години, све задатке обављати с још већом енергијом и, заједничким снагама, остварити још боље резултате.

Свима вама, а посебно колегама који ће празнике провести радно, бринући о сигурности свих нас, као и свим грађанима Црне Горе, желим мирне и сигурне празничне дане и свако добро у Новој години.



МИНИСТАР
Мевлудин НУХОЏИЋ

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?