Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Објављен други Позив за достављање предлога пројеката у оквиру Програма прекограничне сарадње Црна Гора-Косово 2014-2020

Објављено: 15.01.2019. 21:02 Аутор: КЕИ
Обавјештавамо заинтересовану јавност да је Министарство финансија Црне Горе - Директорат за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ), у сарадњи са Канцеларијом за европске интеграције, објавило други Позив за достављање предлога пројеката у оквиру ИПА програма прекограничне сарадње Црна Гора-Косово 2014-2020.

Позив је отворен за сљедеће тематске приоритете:
• подстицање запошљавања, мобилност радне снаге и социјална и културна инклузија с обје стране границе;
• промоција туризма и културног и природног насљеђа.

Упуства за подносиоце предлога пројеката доступна су на сљедећем линку хттп://www.цфцу.гов.ме/ен/тендерс, као и на сајту: хттпс://wебгате.ец.еуропа.еу/еуропеаид/онлине-сервицес/индеx.цфм?до=публи.wелцоме.

Рок за достављање предлога пројеката је 15. април 2019, до 14:30.

Информације о организацији информативних сесија у оквиру овог Позива биће накнадно објављене на сајту Канцеларије за европске интеграције, званичном сајту Уговорног тијела хттп://www.цфцу.гов.ме/ен/тендерс, као и на сајту Генералног директората за међународну сарадњу и развој Европске комисије хттпс://wебгате.ец.еуропа.еу/еуропеаид/онлине-сервицес/индеx.цфм?до=публи.wелцоме.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?