Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одбојкашком савезу 40.000 еура за пласман на Европско првенство

Објављено: 18.01.2019. 20:24 Аутор: Министарство спорта

Поводом пласмана мушке сениорске одбојкашке репрезентације Црне Горе на Европско првенство које се од 12 - 29.септембра 2019.године одржава у Словенији, Белгији, Холандији и Француској, министар спорта Никола Јановић примио је данас предсједника Одбојкашког савеза Цветка Пајковића и репрезентативца Милоша Ћулафића.

Министар Јановић је, том приликом, истакао да је први пласман мушке сениорске одбојкашке репрезентације Црне Горе на једно од великих међународних такмичења значајан успјех за нашу државу и указао да је управо један од бенефита који је нови Закон о спорту омогућио у овој ситуацији и подршка националном савезу коју Министарство спорта опредјелјује у износу од 40.000 еура.

Предсједник Пајковић и репрезентативац Ћулафић захвалили су се министру Јановићу на пријему и истакли да наведена подршка Владе и ресорног министарства представља снажан подстицај за даљи рад у циљу што квалитетнијег представљања наше државе на предстојећем Европском првенству.

 

 

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?