Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Реаговање на неистине власника ПЗУ „Општа болница Мељине“ у стечају

Неистинита је, произвољна и злонамјерна вечерас изнијета инсинуација ранијег већинског власника ПЗУ „Општа болница Мељине“, данас кривично гоњеног лица, да је предсједник Црне Горе Мило Ђукановић наводно „спријечио договор“ овог лица са предсједником Владе Душком Марковићем и министром финансија Дарком Радуновићем „о поравнању“.

Ради истинитог информисања јавности саопштавамо: Влада је након што је установљено неизвршавање уговорних обавеза по Уговору о приватизацији ПЗУ „Општа болница Мељине“, а ради обезбјеђивања јавног интереса односно пружања здравствене његе грађанима и туристима, привхавтила иницијативу власника ПЗУ о поравнању. Међутим, о томе никакав договор није постигнут искључиво зато што су захтјеви лица били потпуно нереални. Јавност је правовремено информисана о свим потезима Владе на основу одлука донијетих на 87. сједници од 26. јула 2018. године.

Према томе, договора није било због мегаломанских захтјева који су стално повећавани, а не због било чијег утицаја па ни утицаја предсједника Црне Горе. Дакле, нетачно је да је постојао било какав утицај или притисак.

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?