Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење о одржавању информативних сесија за Други позив за достављање предлога пројеката

Објављено: 06.02.2019. 21:03 Аутор: КЕИ
На Други позив за достављање предлога пројеката у оквиру Ипа Програма прекограничне сарадње Црна Гора – Косово 2014-2020 потенцијални корисници могу кандидовати пројекте у оквиру тематских приоритета који се тичу запошљавања, мобилности радне снаге и социјалне и културне инклузије с обје стране границе, те промоције туризма, културног и природног насљеђа.

Уговорно тијело - Дирекрторат за финансирање и уговарање средстава средстава ЕУ помоћи је објавило Други позив 15. јануара 2019. године који ће бити отворен до 15. априла 2019. године.

Укупна расположива средства за овај позив су 2,04 милиона еура, која ће поркивати следеће тематске приоритете (ТП):
ТП 1 – Подстицање запошљавања, мобилност радне снаге и социјална и културна инклузија с обје стране границе (840 хиљада еура);
ТП 3 – Промоција туризма и културног и природног насљеђа (1,2 милиона еура).

Апликациони пакет за овај позив можете преузети овдје.

Информативне сесије, које ће се организовати поводом објављивања Другог позива за достављање пројектних приједлога у оквиру Ипа Програма прекограничне сарадње Црна Гора – Косово 2014-2020, биће одржане по сљедећем распореду:

Косово:

Ђаковица
, 26. фебруар 2019. године, у Хотелу „Царсхиа е Јупаве“ (Агенда доступна овдје);
Пећ, 27. фебруар 2019. године, у Хотелу Дукагјини (Агенда доступна овдје);

Црна Гора:

Колашин
, 28. фебруар 2019. године, у Хотелу „Фоур Поинтс бy Схератон“ (Агенда доступна овдје);
Улцињ, 01. март 2019. године, у Хотелу „Тхе Лонг Беацх“ (Агенда доступна овдје).

У случају да желите да учествујете у догађајима који ц́е бити организовани на Косову, молимо Вас да потврдите учешц́е ваше организације/институције на Инфо сесији слањем попуњеног образца за пријаву (кликните овдје за преузимање образца за пријаву за Инфо сесије на Косову) на е-маил адресу: газмир.раци@јтс-мне-алб-мне-кос.орг најксаније до уторка, 19. фебруара 2019. године, до 15.00х.

У случају да желите да учествујете у догађајима који ц́е бити организовани у Црној Гори, молимо Вас да потврдите учешц́е ваше организације/институције на Инфо сесији тако што ц́ете нам послати попуњени образац за пријаву (кликните овдје за преузимање образца за пријаву за Инфо сесије у Црној Гори) на е-маил адресу: алмир.цаусевиц@јтс-мне-алб-мне-кос.орг најксаније до четвртка, 21. фебруара 2019. године, до 15.00х.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?