Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Министарство за људска и мањинска права најоштрије осуђује сваки вид кршења људских права и слобода по било ком основу

Објављено: 19.03.2019. 20:29 Аутор: ПР служба

У контексту кршења основних људских права и слобода којима свједочимо последњих дана у Беранама, Министарство за људска и мањинска права још једном апелује на општу и стручну јавност, те подсјећа на вриједност уживања људских права и слобода, као и на неопходност поступања надлежних институција у случају угрожавања и кршења истих.

Министарство за људска и мањинска права најоштрије осуђује сваки вид кршења људских права и слобода по било ком основу.

Једна мултинационална, мултиконфесионална и мултикултурална Црна Гора његује своје различитости као једно од својих највећих богатстава.

О поштовању и уживању људских права сви треба да учимо. Превентивно дјеловање је најважнији корак у спрјечавању и сузбијању сваког облика насиља и његових тешких облика и манифестације.

Стога апелујемо на све да у процесу васпитања и образовања указују на поштовање људских права и моралних вриједности, на штетност негативних појава која могу допринијети  урушавању достојанства личности.

Министарство за људска и мањинска права

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?