Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Јавни позив невладиним организацијама за консултације на нацрт Секторске анализе за 2020. за област заштита лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости

Објављено: 12.04.2019. 18:59 Аутор: ПР служба

У складу са чланом 12 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија и у вези члана 32а Закона о невладиним организацијама, Министарство за људска и мањинска права објављује  

Јавни позив

заинтересованим невладиним организацијама за консултације у циљу сачињавања Секторске анализе за утврђивање приједлога приоритетних области од јавног интереса и потребних средстава за финансирање пројеката и програма невладиних организација из државног буџета у 2020. години за област заштита лица са инвалидитетом од дискриминације и промоцију једнакости.

Састанак са представницима/представницама невладиних организација одржаће се у сали за састанке Министарства економије, Римски трг бб, у четвртак 18. априла 2019, са почетком у 10х.  

Присуство представника организације на консултативном састанку је неопходно потврдити најкасније до 16.04.2019.године на мејл: адресу александра.поповиц@ммп.гов.ме.

Поред наведеног, представници невладиних организација могу своје коментаре на нацрт Секторске анализе у области заштите лица са инвалидитетом од дискриминације и промоције једнакости послати и на мејл адресу: александра.поповиц@ммп.гов.ме, најкасније до 27.априла 2019. године.

Нацрт секторске можете преузети овдје:Лица са инвалидитетом нацрт секторске анализе 2020..пдф

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?