Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Javni poziv nevladinim organizacijama za konsultacije na nacrt Sektorske analize za 2020. za oblast zaštita lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti

Objavljeno: 12.04.2019. 18:59 Autor: PR služba

U skladu sa članom 12 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija i u vezi člana 32a Zakona o nevladinim organizacijama, Ministarstvo za ljudska i manjinska prava objavljuje  

Javni poziv

zainteresovanim nevladinim organizacijama za konsultacije u cilju sačinjavanja Sektorske analize za utvrđivanje prijedloga prioritetnih oblasti od javnog interesa i potrebnih sredstava za finansiranje projekata i programa nevladinih organizacija iz državnog budžeta u 2020. godini za oblast zaštita lica sa invaliditetom od diskriminacije i promociju jednakosti.

Sastanak sa predstavnicima/predstavnicama nevladinih organizacija održaće se u sali za sastanke Ministarstva ekonomije, Rimski trg bb, u četvrtak 18. aprila 2019, sa početkom u 10h.  

Prisustvo predstavnika organizacije na konsultativnom sastanku je neophodno potvrditi najkasnije do 16.04.2019.godine na mejl: adresu aleksandra.popovic@mmp.gov.me.

Pored navedenog, predstavnici nevladinih organizacija mogu svoje komentare na nacrt Sektorske analize u oblasti zaštite lica sa invaliditetom od diskriminacije i promocije jednakosti poslati i na mejl adresu: aleksandra.popovic@mmp.gov.me, najkasnije do 27.aprila 2019. godine.

Nacrt sektorske možete preuzeti ovdje:Lica sa invaliditetom nacrt sektorske analize 2020..pdf

Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?