Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Премијер Републике Сјеверне Македоније Зоран Заев у четвртак и петак у званичној посјети Црној Гори, заједничка сједница влада

SLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORESLUŽBA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU VLADE CRNE GORE

Предсједник Владе Републике Сјеверне Македоније Зоран Заев допутоваће у четвртак, 23. маја 2019. године у Подгорицу у дводневну званичну узвратну посјету Црној Гори на позив предсједника Владе Душка Марковића.

Током посјете биће организовани заједничка сједница Владе Црне Горе и Владе Републике Сјеверне Македоније, након које ће бити потписано више билатералних докумената, и Пословни форум Црна Гора – Сјеверна Македонија на којем ће учествовти предсједници влада, министри и привредници двију држава.

Премијер Марковић боравио је 16. и 17. октобра 2017. године у званичној посјети Републици Сјеверној Македонији. Том приликом предсједници влада Марковић и Заев су закључили да између двију пријатељских држава не постоје отворена ни неријешена питања, да су односи одлични и да се развијају на добробит грађана обију земаља те да могу и треба да представљају примјер у цијелом региону Западног Балкана. Такође су најавили интензивирање привредне сарадње.

ТЕХНИЧКЕ ИНФОРМАЦИЈЕ ЗА МЕДИЈЕ

СЛУЖБА ЗА ОДНОСЕ С ЈАВНОШЋУ ВЛАДЕ ЦРНЕ ГОРЕ

ФОТО: Званична посјета предсједника Владе Црне Горе Републици Сјеверној Македонији, 16. и 17. октобра 2017.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?