Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

‘’Грађански сат'' у Петњици, Рожајама и Андријевици

Објављено: 20.09.2019. 18:31 Аутор: мод
Министарство одбране наставља са праксом приближавања Војске млађој популацији организујући ‘’Грађански сат’’ у општинама Петњица, Рожаје и Андријевица. Ове недјеље припадници Министарства одбране и Војске Црне Горе су у наведеним општинама, кроз непосредни контакт и комуникацију са младима, представили предности војног позива, могућности и бенефите које Војска Црне Горе пружа, како кроз запошљавање и стипендирање, тако и кроз школовање и стручно усавршавање.

О добровољном служењу војног рока, запошљавању, образовању на иностраним војним академијама младима у овим општинама говорили су потпуковник Перица Бојичић и капетан Владан Којић.

На овај начин проширује се сарадња са локалним самоуправама, а све у сврху што успјешнијег остваривања стратешких циљева Министарства одбране из дијела људских ресурса. 

Планирано је да у наредном периоду ‘’Грађански сат'' буде организован у Плаву, Гусињу, Будви, Улцињу, Котору и Плужинама.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?