Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење Директората за ванредне ситуације МУП-а

Објављено: 06.11.2019. 20:38 Аутор: МУП
Претходних дана и данас су на подручју Црне Горе регистроване велике количине падавина које причињавају одређене проблеме. Нарочито је критично на подручју општина Никшић и Колашин, што је довело до угрожавања стамбених и пословних објеката и других материјалних добара.

Ситуација на угроженим подручјима захтијева вишедневни непрестани рад припадника служби заштите и спашавања, комуналних и других служби у јединицама локалне самоуправе.

Сходно сталној комуникацији са колегама из Републике Албаније, те најавама да ће у наредних 48 сати на подручју Албаније, чије воде гравитирају у сливу ријеке Бојане доћи до великих кишних падавина, потенцијално је могуће усложњавање ситуације у дијелу приобаља Скадарског језера и ријеке Бојане.

Директорат за ванредне ситуације МУП-а апелује још једном на грађане да ускладе своје активности са метеоролошком ситуацијом, као и да се придржавају упутстава које добијају од надлежних државних и општинских органа.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?