Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Жељко Штурановић упутио честитку предсједнику Владе Републике Хрватске др Иву Санадеру, поводом избора на дужност предсједника Владе

Објављено: 15.01.2008. 21:35 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Жељко Штурановић упутио је честитку предсједнику Владе Републике Хрватске др Иву Санадеру, поводом постигнутих резултата на парламентарним изборима и избора на дужност предсједника Владе у тој земљи.

Премијер Штурановић је пожелио Влади Републике Хрватске успјех у испуњавању утврђених задатака, интензивирању економског, друштвеног и свеукупног развоја пријатељске и сусједне Хрватске и остваривању њених стратешких циљева убрзане интеграције у Европску унију и НАТО. Увјерен сам да ће Хрватска наставити да пружа потребан и важан допринос даљем унапријеђењу стабилности и сарадње у нашем региону - истакао је премијер Штурановић.

Предсједник Владе Црне Горе је изразио жељу и ријешеност да са Владом Републике Хрватске настави свестрану и равноправну сарадњу ради јачања међусобног разумијевања, повјерења и пријатељства двије сусједне, јадранске и европске државе, за добро њихових народа, региона и заједничке европске перспективе.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?