Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ИЦГЕБ објавио позив за истраживачке грантове за 2020. годину

Објављено: 17.12.2019. 18:04 Аутор: Министарство науке

Центар за генетски инжењеринг и биотехнологију (ИЦГЕБ) из Трста објавио је Позив за истраживачке грантове за 2020. годину.

Форму за пријављивање са пратећим водичем можете преузети овдје.

Апликацију подноси водећи истраживач путем е-мејла Националној контакт особи за сарадњу са ИЦГЕБ-ом на одобрење (е-мејл: јеленазиндовиц@yахоо.цом ), уз копију е-мејла ИЦГЕБ-у (црп@ицгеб.орг).

Национална контакт особа може највише да одобри 3 стандардна истраживачка пројекта и 2 додатна пројекта Еарлy Цареер Ратурн Грантс. Еарлy Цареер Ратурн Грантс су намијењени за финансирање младих истраживача са изванредним искуством који су провели најмање двије године у иностранству и недавно се вратили у земљу (чланицу ИЦГЕБ-а) како би основали независне лабораторије.

Рок за аплицирање је 30. април 2020 (23:59 ГМТ): крајни рок за достављање комплетне документације путем е-мејла (пдф фајл) Националној контакт особи за ИЦГЕБ на одобрење, уз копију мејла ИЦГЕБ-у.

Апликанти могу наћи корисне савјете и сугестије како да адекватно припреме своју пријаву у оквиру одређених секција:

- “Хоw то wрите ан ИЦГЕБ грант” хттпс://www.ицгеб.орг/ацтивитиес/грантс/wритинг-ан-ицгеб-грант-пропосал/

-  “Фреqуентлy Аскед Qуестионс”  хттпс://www.ицгеб.орг/ацтивитиес/грантс/фаq-фор-ицгеб-грантс-2/

Национална контакт особа ће обавијестити све апликанте о коначној одлуци, како оне чије ће пријаве бити финансиране од стране ИЦГЕБ-а тако и оне које нису одобрене.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?