Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Одлука о суфинансирању пројеката и програма из области креативних индустрија и научних истраживања

Објављено: 23.12.2019. 18:25 Аутор: МКУ
На основу чл. 77 и 88 Закона о култури (“Сл. лист Црне Горе“, бр. 49/08, 16/11, 40/11 и 38/12), а у вези са чл. 68 и 70, став 1 поменутог Закона, у циљу подстицаја и подршке развоју културе суфинансирањем пројеката и програма из области креативних индустрија и научних истраживања путем јавног конкурса и на основу приједлога стручне комисије, Министарство културе је донијело Одлуку о суфинансирању пројеката и програма из области креативних индустрија и научних истраживања.

Министарство културе ће у 2019. години суфинансирати 13 пројеката и програма из области креативних индустрија и научних истраживања у складу с Акционим планом Програма “Креативна Црна Гора: Идентитет, имиџ, промоција” у три тематске цјелине: разноликост културног израза, успостављање културног производа из области модног дизајна и дизајна текстила и успостављање ИЦТ производа. Укупан износ додијељене подршке износи 80.000 еура.

Одлуку можете преузети овдје.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?