Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Посјета генералног директора за логистику Министарства одбране Републике Словеније

Објављено: 29.01.2020. 15:40 Аутор: мод
Генерална директорица Директората за материјалне ресурсе Министарства одбране Црне Горе Алма Љуљанај-Јовићевић састала се са генералним директором за логистику Министарства одбране Републике Словеније Жељком Краљом.

Разговарали су о развоју сарадње два министарства у области логистике, са приоритетом на заједничко дјеловање по питању одржавања и обуке за лако оклопна патролна возила која набављају оба министарства.

Разматрана је и могућност сарадње у области енергетске ефикасности у војним објектима, гдје словеначка страна има значајна искуства.

Такође, разговарало се и о имплементацији софтвера за складишну евиденцију (СКЕВ) који је Министарство одбране Републике Словеније донирало нашем министарству, а који ће значајно унаприједити капацитете вођења складишне евиденције у одбрамбеном систему Црне Горе.

Љуљанај-Јовићевић и Краљ су том приликом присуствовали и презентацијама словеначких компанија „ЕЛАН“ и „ГУАРДИАРИС“.

Генерална директорица захвалила се на досадашњој успјешној сарадњи и подршци коју нашој земљи пружа МО Републике Словеније.

Генерални директор Жељко Краљ изразио је посебно задовољство сусретом, истичући да ће словеначка страна наставити са подршком МО Црне Горе у области логистике, као и у другим областима од заједничког интереса.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?