Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио честитке поводом великог хришћанског празника - Божића

Објављено: 05.01.2009. 21:14 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Црне Горе Мило Ђукановић упутио је поводом великог хришћанског празника - Божића честитке вјерницима, свештенству и свим грађанима православне вјероисповијести у Црној Гори.

У честитки се каже:

"Дан Рођења Христовог извориште је свих хришћанских празника, чија духовна снага вјековима обогаћује човјечанство, чини га бољим и праведнијим. Божић нас подстиче на хуманост и његовање толеранције, изградњу друштва утемељеног на непролазним цивилизацијским вриједностима. У Црној Гори, држави која на најбољи начин баштини мулитикултуралност, националну и вјерску разноликост, Божић има посебно значење, јер позива на афирмацију слоге и дијалога.

Увјерен сам да ћемо, у сусрет новим искушењима, заједничком посвећеношћу и узајамним разумијевањем, на свим пољима радити за добробит наше Црне Горе.

Искрено желим да велики хришћански празник Божић вјерницима и свим грађанима Црне Горе донесе слогу, напредак и благостање."
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?