Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Новости уобичајено ударна песница лажних информација

Објављено: 25.02.2020. 22:05 Аутор: Биро за односе са јавношћу МО
По својој опробаној матрици, 'Новости' узалудно покушавају да у спиралу лажи увуку и Војску Црне Горе, институцију од највећег повјерења у нашој земљи. Зато смо принуђени да реагујемо, иако знамо да је то као да бијеш прутом по води.

Војска Црне Горе извршава своју улогу у складу са Уставом и законима своје земље и у томе је неће поколебати ни СПЦ, ни српски таблоиди, као перјанице великосрпског пројекта у региону.
Све што су до сада написали, а тиче се Црне Горе је неистина. Они то добро знају, али текстовима, као што је овај под насловом “И војску припремају за излазак на улице”, мисле да могу подићи већ видно спласлу енергију политичких протеста званих ''литије'' у организацији СПЦ.

Подсјећамо да је тај таблоид неславну титулу највећег ширитеља неистине у региону добио 1993. године, објављивањем чувене слике Уроша Предића "На мајчином гробу" настале прије више од 130 година. Тада су је представили као фотографију на којој је, наводно, српско ратно сироче из БиХ, што је био јадан покушај илустрације страдања дјеце. Или ста реци за фотографију из 2000. године у Црној Гори, тачније у Беранама са митинга подршке Слободану Милошевићу.

Користимо прилику да обавијестимо, не само Новости, него све српске таблоиде да не могу узнемирити јавност у Црној Гори. Грађани Црне Горе су вас поодавно прочитали. И ово питање знаћемо да ријешимо на миран, европски начин. 

Црна Гора има све потенцијале за то, као и полуге да очува стабилност и безбједност државе и својих грађана.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?