Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Обавјештење за превоз лица у службене сврхе

Објављено: 24.03.2020. 13:54 Аутор: ти


Оперативни штаб за подршку привреди за вријеме трајање мјера за спрјечавање ширења коронавируса ДАЈЕ СЉЕДЕЋЕ УПУТСТВО, а везано за тумачење Наредбе:

‘‘забрана превоза више од два пунољетна лица у путничком моторном возилу у исто вријеме, осим ако се превозе чланови заједничког породичног домаћинства.

• Ова забрана не односи се на возила правних лица којима се врши превоз запослених, возила представника медија и возила која се користе за потребе хитних интервентних служби (здравство, полиција, војска, ватрогасне службе и сл.)”

• Уколико ваша фирма располаже службеним аутомобилима који се користе за сврху ваше компаније, њима је могуће вршити превоз ваших запослених и то у већем броју од 2 путника по аутомобилу.

• Уколико не расположете службеним возилом, већ само приватним, онда ваша компанија мора издати путни налог или слични документ којим ће се образложити сврха коришћења приватног возила у службене сврхе.

За сва даља питања Оперативни штаб стоји на располагању!
БУДИТЕ ЗДРАВИ!!!
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?