Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

Obavještenje za prevoz lica u službene svrhe

Objavljeno: 24.03.2020. 13:54 Autor: ti


Operativni štab za podršku privredi za vrijeme trajanje mjera za sprječavanje širenja koronavirusa DAJE SLJEDEĆE UPUTSTVO, a vezano za tumačenje Naredbe:

‘‘zabrana prevoza više od dva punoljetna lica u putničkom motornom vozilu u isto vrijeme, osim ako se prevoze članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva.

• Ova zabrana ne odnosi se na vozila pravnih lica kojima se vrši prevoz zaposlenih, vozila predstavnika medija i vozila koja se koriste za potrebe hitnih interventnih službi (zdravstvo, policija, vojska, vatrogasne službe i sl.)”

• Ukoliko vaša firma raspolaže službenim automobilima koji se koriste za svrhu vaše kompanije, njima je moguće vršiti prevoz vaših zaposlenih i to u većem broju od 2 putnika po automobilu.

• Ukoliko ne raspoložete službenim vozilom, već samo privatnim, onda vaša kompanija mora izdati putni nalog ili slični dokument kojim će se obrazložiti svrha korišćenja privatnog vozila u službene svrhe.

Za sva dalja pitanja Operativni štab stoji na raspolaganju!
BUDITE ZDRAVI!!!
Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?