Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министарка Дамјановић учесник онлине конференције “Зелени дани 2020”

Објављено: 24.06.2020. 20:57 Аутор: Министарство науке
Овогодишња конфернеција “Зелени дани 2020”, у организацији Владе Црне Горе, Привредне коморе Црне Горе и УНДП, одржава се онлајн 29. и 30. јуна 2020.

На дводневној конференцији Зелени дани 2020 повезаће се покретачи промјена из читавог свијета који дијеле страст према стварању боље и одрживије будућности. Током конференције размотриће се изазови и потреба преласка са линералног модела на модел циркуларне економије, нове стратегије управљања ресурсима, развој нових пословних модела, управљање промјенама и иновацијама а све то уз максимално коришћење предности нових технологија.

Ministarstvo nauke

Министарка Дамјановић биће учесник другог панела „Иновације за будућност“ који се одржава 29. јуна са почетком од 13 часова.

Пренос конференције уживо можете пратити на сајту www.греендаyс.ме, као и на њиховим званичним Фацебоок и Yоутубе каналима. Регистрација је бесплатна али обавезна уколико желите да постављате питања.

Агенду можете пронаћи ОВДЈЕ

МИНИСТАРСТВО НАУКЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?