Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

ЛИСТА ПРЕДСТАВНИКА/ЦА НВО ПРЕДЛОЖЕНИХ У РАДНУ ГРУПУ

Објављено: 03.08.2020. 20:45 Аутор: МРСС
На основу члана 8 става 1 Уредбе о избору представника невладиних организација у радна тијела органа државне управе и спровођењу јавне расправе у припреми закона и стратегија ("Службени лист ЦГ", број 41/18), а у складу са Јавним позивом за предлагање једног/е представника/це невладиних организација у радну групу за израду Националног документа за имплементацију Конвенције Савјета Европе о сузбијању и спрјечавању насиља над женама и насиља у породици (Истанбулска конвенција), Министарство рада и социјалног старања, објављује 


ЛИСТУ ПРЕДСТАВНИКА/ЦА НЕВЛАДИНИХ ОРГАНИЗАЦИЈА ПРЕДЛОЖЕНИХ У РАДНУ ГРУПУ ЗА ИЗРАДУ НАЦИОНАЛНОГ ДОКУМЕНТА ЗА ИМПЛЕМЕНТАЦИЈУ КОНВЕНЦИЈЕ САВЈЕТА ЕВРОПЕ О СУЗБИЈАЊУ И СПРЈЕЧАВАЊУ НАСИЉА НАД ЖЕНАМА И НАСИЉА У ПОРОДИЦИ (ИСТАНБУЛСКА КОНВЕНЦИЈА).

Невладина организација која је испунила услове из Јавног позива Министарства рада и социјалног старања од 15. јула 2020. године, у Радну групу за израду Националног документа за имплементацију Конвенције Савјета Европе о сузбијању и спрјечавању насиља над женама и насиља у породици (Истанбулска конвенција), предложила је следећу представницу: 


1.Јована Мирковић, предложена од стране НВО „Сигурна женска кућа Подгорица“; 


Министарство рада и социјалног старања упутило је Јавни позив невладиним организацијама за предлагање кандидата/киње за члана/ицу радне групе за израду Националног документа за имплементацију Конвенције Савјета Европе о сузбијању и спрјечавању насиља над женама и насиља у породици (Истанбулска конвенција). У складу са Јавним позивом објављеним 15. јула 2020. године предложена је једна кандидаткиња и то: Јована Мирковић. Своје предлоге на адресу Министарства рада и социјалног старања доставила је једна невладина организација.


Како именована испуњава услове предвиђене Јавним позивом за чланицу Радне групе изабрана је: Јована Мирковић.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?