Pažnja: Sadržaj ove stranice je dio arhivskog sadržaja i odnosi se na prethodne sazive Vlade Crne Gore. Moguće je da su informacije zastarjele ili nerelevantne.
Arhiva

LISTA PREDSTAVNIKA/CA NVO PREDLOŽENIH U RADNU GRUPU

Objavljeno: 03.08.2020. 20:45 Autor: MRSS
Na osnovu člana 8 stava 1 Uredbe o izboru predstavnika nevladinih organizacija u radna tijela organa državne uprave i sprovođenju javne rasprave u pripremi zakona i strategija ("Službeni list CG", broj 41/18), a u skladu sa Javnim pozivom za predlaganje jednog/e predstavnika/ce nevladinih organizacija u radnu grupu za izradu Nacionalnog dokumenta za implementaciju Konvencije Savjeta Evrope o suzbijanju i sprječavanju nasilja nad ženama i nasilja u porodici (Istanbulska konvencija), Ministarstvo rada i socijalnog staranja, objavljuje 


LISTU PREDSTAVNIKA/CA NEVLADINIH ORGANIZACIJA PREDLOŽENIH U RADNU GRUPU ZA IZRADU NACIONALNOG DOKUMENTA ZA IMPLEMENTACIJU KONVENCIJE SAVJETA EVROPE O SUZBIJANJU I SPRJEČAVANJU NASILJA NAD ŽENAMA I NASILJA U PORODICI (ISTANBULSKA KONVENCIJA).

Nevladina organizacija koja je ispunila uslove iz Javnog poziva Ministarstva rada i socijalnog staranja od 15. jula 2020. godine, u Radnu grupu za izradu Nacionalnog dokumenta za implementaciju Konvencije Savjeta Evrope o suzbijanju i sprječavanju nasilja nad ženama i nasilja u porodici (Istanbulska konvencija), predložila je sledeću predstavnicu: 


1.Jovana Mirković, predložena od strane NVO „Sigurna ženska kuća Podgorica“; 


Ministarstvo rada i socijalnog staranja uputilo je Javni poziv nevladinim organizacijama za predlaganje kandidata/kinje za člana/icu radne grupe za izradu Nacionalnog dokumenta za implementaciju Konvencije Savjeta Evrope o suzbijanju i sprječavanju nasilja nad ženama i nasilja u porodici (Istanbulska konvencija). U skladu sa Javnim pozivom objavljenim 15. jula 2020. godine predložena je jedna kandidatkinja i to: Jovana Mirković. Svoje predloge na adresu Ministarstva rada i socijalnog staranja dostavila je jedna nevladina organizacija.


Kako imenovana ispunjava uslove predviđene Javnim pozivom za članicu Radne grupe izabrana je: Jovana Mirković.


Da li vam je sadržaj ove stranice bio od koristi?