Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Војска ће радове на путу Косаница - Глибаћи - Бобово завршити за годину и по

Објављено: 15.10.2020. 19:03 Аутор: мод

Министар одбране Предраг Бошковић је са начелником Генералштаба Војске Црне Горе, генерал мајором Драгутином Дакићем обишао радове на путу Косаница - Глибаћи - Бобово. Радови на тој дионици започели су средином јуна. 

"Војска је до сада одрадила преко 2 километра овог пута. Као што је познато, дионица је дуга 22 километра. Оно што смо данас видјели генерал Дакић и ја даје оптимизам да се дионица заврши у наредних годину, до годину и по, зависно од тога колико ће временске прилике дозволити да се на овом потезу могу обављати инжењерски радови", поручио је Бошковић. Он је казао да је план да се до краја идуће године или средином 2022.године дионица пута преда другим институцијама, које треба да преузму даље радове и поставе асфалт.

"Велику захвалност дугујемо Руднику угља, општини Пљевља и мјештанима овог краја који заједно са Војском, практично даноноћно раде на дионици. То нам даје за право да можемо да са пуно оптимизма кажемо да ће све бити завршено онако како је било предвидјено, али и обећано", закључио је министар Бошковић.


mod
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?