Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бритисх Цоунцил огласио позив за младе научнике и истраживаче

Објављено: 18.11.2020. 19:10 Аутор: Министарство науке
Бритисх Цоунцил објавио је позив за све заинтересоване младе научнике и истраживаче који желе да унаприједе своје вјештине јавног комуницирања и сарадње са доносиоцима одлука. У питању су два онлине програма обуке и то: 

Онлине обука: Јавна комуникација и укључивање јавности – ова обука има за циљ да побољша капацитете истраживача у раној фази каријере да ефективно комуницирају научне чињенице и сазнања ка јавности и укључе ширу јавност. Овај програм намијењен је младим истраживачима унутар осам година од стицања доктората из свих научних дисциплина. Програм се одвија у сарадњи са Университy оф Wест Енгланд (Бристол) као и организацијом ТхинкWрите. За више информација о програму погледате документ на ЛИНКУ.

Онлине обука: Сарадња са доносиоцима одлука – Обука има за циљ да побољша капацитете истраживача у раној фази каријере да трансформишу научне доказе у јавне политике и ефективније сарађују са доносиоцима одлука и другим заинтересованим странама. Овај програм намијењен је младим истраживачима унутар осам година од стицања доктората који раде истраживање у следећим областима: здравство, соцјална заштита, образовање, екологија, пољопривреда, енергетика, управљање ризицима од катастрофа, економија, итд. Програм се одвија у сарадњи са Додс Парлиаментарy Цоммуницатионс. За више информација о програму погледате документ на ЛИНКУ.

Рок за пријаву је уторак 1. децембар до 23 х.

Више детаља о позиву, као и условима и начину пријављивања можете пронаћи у приложеним документима.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?