Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Бесплатан курс на тему “нове будућности” одрживог туризма у Црној Гори

Објављено: 13.01.2021. 20:00 Аутор: Министарство економског развоја
Министарство економског развоја организује бесплатан курс за изградњу капацитета под називом “Унапређење знања и вјештина за изградњу нове будућности паметних и одрживих туристичких дестинација” за заинтересоване кандидате и предузетнике из Црне Горе у области одрживог туризма.

Курс ће се одржати онлајн у периоду од 25. јануара до 8. фебруара 2021. године. Укупно трајање курса износи 40 сати и биће структуриран у четири модула који ће се састојати од стручних теоријских презентација, групног критичког размишљања и дискусија на тему, и анализе бизнис случајева (цасе студy), као и индивидуалног рада на развоју хипотетички нових експерименталних рута/итенерера у прекограничним областима Црне Горе, Албаније и Италије.

Циљ овог курса за иградњу капацитета је унапређење разумијевања и даљи развој знања и вјештина предузетника за осмишљавање „нове будуц́ности“ одрживог туризма у Црној Гори.

Полазници овог курса ц́е стечено разумијевање и нова знања искористити за креативност и осмишљавање иновативних нових експериметалних итинерера прекограничног туризма, у једној од следец́е двије важне области са потенцијалом за даље ширење:

1. спорт и природа
2. културно/историјско наслијеђе/локална агрохрана

Рок за пријаву је 19. јануар 2021. до 14х.

Све детаље о самом Курсу и пријавну документацију можете пронаћи овдје.

Контакт особа: пројект менаџер Ранко Зековић (ранко.зековиц@мек.гов.ме)

Курс реализује у оквиру ИПА ЦБЦ Пројекта НЕСТ, а више информација о самом пројекту НЕСТ можете погледати на званичној web страници пројекта: хттпс://нест.италy-албаниа-монтенегро.еу/
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?