Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Свечаност поводом уручивања сертификата корисницима пројеката Другог позива у оквиру Програма Црна Гора - Косово

Објављено: 25.01.2021. 17:15 Аутор: КЕИ
Канцеларија за европске интеграције, у сарадњи са Министарством локалне управе Републике Косово и Директоратом за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) у Министарству финансија и социјалног старања Црне Горе, у уторак, 26. јануара, свечано ће обиљежити почетак спровођења пројеката који су уговорени у оквиру Другог позива ИПА Програма прекограничне сарадње Црна Гора-Косово 2014-2020.

У уводном дијелу догађаја присутнима ће се обратити главна преговарачица и национална ИПА координаторка Зорка Кордић, генерални секретар и шеф Оперативне структуре у Министарству локалне управе Републике Косово Трим Бериша, генерална директорица Директората за финансирање и уговарање средстава ЕУ помоћи (ЦФЦУ) Марија Вукчевић и шеф Сектора сарадње у Делегацији ЕУ у Црној Гори Херман Шпиц.

Након уводних излагања и свечаног уручивања сертификата, биће представљени пројекти који су одобрени за финансирање кроз Други позив.

Догађај ће бити организован у хотелу Подгорица, с почетком у 9.30 сати.

Позивамо медије да испрате догађај.

КАНЦЕЛАРИЈА ЗА ЕВРОПСКЕ ИНТЕГРАЦИЈЕ
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?