Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе за економску политику Вујица Лазовић учествоваће на Microsoft Говернмент Леадерс Форуму

Објављено: 21.01.2008. 22:22 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за економску политику, проф. др Вујица Лазовић, учествоваће од 22-23. јануара 2008. године у Берлину, на Microsoft Говернмент Леадерс Форуму.

Овај традиционални годишњи скуп лидера, на коме се разматрају питања од значаја за развој ИТ сектора, као важног елемента за функционисање државне управе и система образовања у Европи, организује компанија Microsoft.

Своје учешће на форуму потврдили су званичници земаља Европе, међу којима су и канцелар Њемачке др Ангела Меркел, предсједник Украјине Виктор Yусхцхенко, премијер Републике Хрватске Иво Санадер, премијер Републике Словеније Јанез Јанша и многи други.

Microsoft Говернмент Леадерс Форум Еуропе, Берлин 2008. са темом Перспецтивес оф Модернисинг Говернмент, представља изузетну прилику за упознавање са будућим правцима развоја ИТ сектора као генератора економског развоја сваке државе.

Потпредсједник Владе ће током боравка имати сусрете са оснивачем Мицоросфта Билом Гејтсом, предсједникм Мицрософта за Централно-Источну Европу, Вахеом Торосијаном, као и шефом Мицрософта за Југоисточну Европу, Гораном Радманом.

Влада Црне Горе је прије три године потписала уговор о стратешком партнерству са овом компанијом, па ће сусрет званичника бити прилика да се разговара о наставку сарадње.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?