Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Завршна конференција пројекта Јачање капацитета за управљање кадровима и европске интеграције ПАРиМ ЦБ

Објављено: 22.01.2008. 22:21 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У Бечићима ће 25. и 26. јануара 2008.године бити одржана завршна конференција пројекта Јачање капацитета за управљање кадровима и европске интеграције ПАРиМ ЦБ. Конференцији ће присуствовати око 50 званичника црногорске државне администрације и међународних организација.

Конференцију ће, уводним излагањима, отворити потпредсједница Владе Црне Горе Гордана Ђуровић, министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић, директорица Управе за кадрове Светлана Вуковић и шеф канцеларије Европске агенције за реконструкцију у Црној Гори Раинер Фреунд.

Основни акценат на коференцији биће стављен на реформске процесе везане за јачање кадровских капацитета црногорске државне администрације, као и на активности усмјерене на стручно усавршавање и оспособљавање кадрова за адекватно обављање послова државних органа неопходних за приступ ЕУ.

Такође, учесници ће бити у прилици да размјене мишљења о хармонизацији правних прописа Црне Горе са ЕУ захтјевима, као и о имплементацији ЕУ Комуникационе стратегије.

Конференција ће бити одржана у хотелу Сплендид, са почетком у 11,00 сати.

Програм рада конференције налази се на сајту Владе Црне Горе.

Из организационих разлога, потребно је акредитовати новинаре и сниматеље код Управе за кадрове (на тел/фаx: 081 241 904) и доставити њихове директне контакт телефоне.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?