Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Инвестициона конференција поводом докапитализације Електропривреде Црне Горе

Објављено: 12.01.2009. 20:17 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У уторак 13. јануара 2009. године у Подгорици ће, у организацији Владе Црне Горе, бити одржана Инвестициона конференција поводом пројекта докапитализације Електропривреде Црне Горе АД Никшић.

Конференцију ће отворити премијер Мило Ђукановић, а присутнима ће се обратити и потпредсједник Владе за економску политику и предсједник Тендерске комисије за реализацију пројекта докапитализације Вујица Лазовић, те предсједник Одбора директора Електропривреде Црне Горе Срђан Ковачевић и предсједник Одбора Регулаторне агенције за енергетику Миодраг Ђекић.

У раду Конференције учествоваће представници више од 19 највећих компанија из Европе и свијета, које су заинтересоване за учешће у процедури одабира стратешког партнера за реализацију пројекта докапитализације Електропривреде, као и чланови Тендерске комисије за реализацију пројекта докапитализације и представници менаџмента Електропривреде Црне Горе.

Циљ конференције је презентација пројекта докапитализације Електропривреде потенцијалним инвеститорима и размјена ставова о планираној структури пројекта, у контексту стратегије развоја црногорског сектора енергетике и инвестиционих планова инвеститора.

Конференција ће бити одржана у хотелу Апарт Премиер - Бест Wестерн Монтенегро, са почетком у 08,30 сати и њено отварање могу пратити новинари. По завршетку конференције (у 12,00 сати), потпредсједник Владе Вујица Лазовић даће изјаву за медије.

За праћење отварања Инвестиционе конференције поводом пројекта докапитализације Електропривреде Црне Горе АД Никшић, потребно је акредитовати новинаре и сниматеље код Бироа за односе с јавношћу Владе Црне Горе, на телефон 242566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?