Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Свечано уручивање награда "Октоих" у 2008. години

Објављено: 15.01.2009. 21:53 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Министарство просвјете и науке организује у суботу, 17. јануара 2009. године, свечано уручивање награда "Октоих", добитницима за 2008. годину. На свечаности, која ће бити одржана у Вили Горица у 12,00 сати награде ће уручити министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић, уз присуство предсједника жирија Радована Дамјановића, званица и представника медија.

По Закону о државним наградама, сваке године се појединцима и установама из области образовања (предшколског, основног, средњег и високог, као и ученичког и студентског стандарда), за изузетне резултате у васпитању и образовању, могу додијелити највише три награде Октоих. Жири је донио одлуку да у 2008. години Државну награду ОКТОИХ-највеће црногорско признање у области васпитања и образовања, добију:

Станка Вучинић, професор биологије и помоћник директора Економске школе у Бару,
Јавна установа основна школа Његош Спуж,
Јавна установа основна школа Милан Вуковић Херцег Нови.

За праћење церемоније уручивања награда, треба акредитовати новинаре и сниматеље код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?