Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потпредсједник Владе за европске интеграције Гордана Ђуровић учестоваће на редовном састанку шефова дипломатских мисија земаља Европске уније у Црној Гори

Објављено: 15.01.2009. 23:43 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
Потпредсједник Владе за европске интеграције проф. др Гордана Ђуровић биће гост на редовном састанку шефова дипломатских мисија земаља Европске уније у Црној Гори, чији ће домаћин овога пута бити Золтран Шомодји, амбасадор Републике Мадјарске, као представник Чешког Предсједавања Унијом у Црној Гори. Састанку ће присуствовати и амбасадор Чешке Републике за Црну Гору Хана Хубачкова.

Ово ће бити први састанак шефова дипломатских мисија земаља ЕУ у Црној Гори у 2009. години, који ће истовремено бити и прилика за представљање Предсједавања Чешке Републике Европском унијом и њихових приоритета, које је отпочело 1. јануара 2009. године и трајаће наредних 6 мјесеци. Састанку ће, измедју осталог, присуствовати дипломатски представници Словеније, Аустрије, Француске, Италије, Грчке, Румуније, Велике Британије, Пољске, Бугарске, као и представник делегације Европске комисије.

Састанак ће се одржати у петак, 16. јануара 2009. године, у Амбасади Републике Мадјарске са почетком у 11.30 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?