Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Потписивање Уговора за набавку опреме за кухињу у објекту ЈПУ Љубица Поповић у Блоку В и Уговора о опремању кухиње и вешераја у истом објекту

Објављено: 30.01.2009. 01:30 Аутор: НАЈАВА ДОГАЂАЈА
У петак, 30. јануара 2009. године, биће потписани Уговор за набавку опреме за кухињу у ЈПУ Љубица Поповић у Блоку В и Уговор о опремању кухиње и вешераја у истом објекту.

Вриједност уговора за набавку опреме за кухињу износи 181.789,82 ЕУР, а извођач радова је Фриго Електро Систем из Никшића, док је вриједост Уговора о опремању кухиње и вешераја 45.937,71 ЕУР, а извођач радова фирма Унел из Котора.

Рок испоруке опреме за кухињу је 7 дана од дана потписивања уговора, а за опремање кухиње и вешераја 20 дана од дана потписивања уговора.

Уговоре ће потписати министар просвјете и науке проф. др Сретен Шкулетић и овлашћени представници наведених компанија, у просторијама Министарства просвјете и науке у 12,00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?