Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Делегација Савјета Европе у службеној посјети Црној Гори

Објављено: 16.01.2008. 21:00 Аутор: Насловна страна
Делегација Савјета Европе, коју предводи шеф Одјељења за координацију и мобилизацију средстава у Директорату за стратешко планирање Јосе Цремадес, боравиће у четвртак 17. и петак 18. јануара 2008. године, у службеној посјети Црној Гори. Циљ посјете делегације Савјета Европе је дефинисање области у којима би се могла реализовати експертска помоћ, ради унапређења ефикасности техничке помоћи Црној Гори путем ИПА програма.

У четвртак, 17. јануара, са делегацијом ће разговарати потпредсједник Владе Црне Горе Гордана Ђуровић и секретар Секретаријата за европске интегације Ана Вукадиновић (у 09,00), министар унутрашњих послова и јавне управе Јусуф Каламперовић (у 10,15), директор Агенције за антикорупцијску иницијативу Весна Ратковић и начелник за међународну и унутрашњу сарадњу Управе за спречавање прања новца Веско Лекић (11,30), министар здравља, рада и социјалног старања Миодраг Радуновић (12,30), министар правде Мираш Радовић (15,00) и министар просвјете и науке Слободан Бацковић (у 16,15 сати).

Наредног дана (петак, 18. јануара), делегацију ће примити директор Управе полиције Веселин Вељовић (у 08,00) и министар за заштиту људских и мањинских права Фуад Нимани (у 09,00 сати).

Сви разговори са делегацијом Савјета Европе биће одржани у Вили Горица. Сусрете црногорских званичника са делегацијом можете снимити. Акредитације за сниматеље треба извршити код Бироа за односе с јавношћу, на тел. 242 566.

Након разговора биће објављена саопштења за јавност.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?