Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Уручење сертификата полазницима друге генерације Интернсхип програма

Објављено: 29.01.2009. 17:45 Аутор: Насловна страна
Предсједник Владе Мило Ђукановић, уручиће данас, 29. јануара 2009, сертификате полазницима друге генерације Интернсхип програма. Сертификате ће добити десет студената који су успјешно окончали програм стажирања у Влади и министарствима.

Уручењу сертификата присуствоваће представници Центра за демократску транзицију који реализује овај програм, Универзитета Црне Горе, државних органа и институција, те десет нових полазника програма, који ће, у наредних неколико мјесеци, стажирати у Влади и органима државне управе. Додјела ће бити одржана у згради Владе (велика сала) у 16,30 сати.

Интернсхип програм је пројекат стажирања студената који се реализује на основу Протокола о сарадњи између Владе Црне Горе, Центра за демократску транзицију и Универзитета Црне Горе. Финансијску подршку програму за ову генерацију стажиста пружила јеи Национална задужбина за демократију (НЕД) из САД-а.

Током стажирања, студенти имају прилику да се упознају са организацијом и радом Владе и органа државне управе, прате процес стварања и доношења различитих аката и добију непосредна сазнања о механизмима, процедурама и облицима сарадње Владе и других државних органа медјусобно и са градјанима. Истовремено,у складу са својим могућностима, стажисти помажу запосленима у Генералном секретаријату и министарствима у обављању свакодневних активности.
Догађај је отворен за медије. Акредитације треба извршити код Бироа за односе с јавношћу Владе Црне, тел-фаx: 020 242 566.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?