Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Потпуковник Миодраг Рашовић страдао је данас у кругу бившег МТРЗ ''Сава Ковачевић'' у Тивту

Објављено: 04.03.2008. 19:43 Аутор: Насловна страна
Потпуковник Миодраг Рашовић, који је на служби у Морнаричкој бази Војске Црне Горе, страдао је данас у 10,20 часова, у кругу бившег МТРЗ ''Сава Ковачевић'' у Тивту.
Потпуковник Рашовић био је ангажован на исељењу преосталих средстава из МТРЗ, при чему је управљао виљушкаром за укрцај терета. У току вожње без терета, из сада непознатих разлога, дошло је до превртања виљушкара, при чему је задобио тешке повреде. Убрзо затим наступила је смрт, коју је око 10,50 часова констатовао љекар хитне службе Дома здравља Тиват.
У току је истражни поступак који спроводе надлежни органи.
Потпуковик Миодраг Рашовић рођен је 12. 02. 1960. године у Никшићу. Магистар је техничких наука, а у професионалној војној служби је од 24. 10. 1996. године. До новембра 2006. године радио је у МТРЗ ''Сава Ковачевић'' Тиват, а након тога обављао је дужност Начелника реферата за одржавање у Морнаричкој бази. За собом је оставио супругу и троје малољетне дјеце.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?