Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Помоћник министра одбране др Рајко Новицевић и генерални директор Директората за политику одбране Министарства одбране Републике Словеније Тадеј Бургар потписали План билатералне сарадње

Објављено: 06.03.2008. 20:55 Аутор: Насловна страна
Помоћник министра одбране др Рајко Новицевић и генерални директор Директората за политику одбране Министарства одбране Републике Словеније Тадеј Бургар потписали су План билатералне сарадње измедју два министарства.

План обухвата више области сарадње, као и помоћ Словеније Црној Гори кроз размјену искустава у даљој изградњи система одбране и на путу приступању НАТО. Од посебног значаја је учење енглеског језика које је обухваћено Планом.

Просле године, у јуну, потписан је Споразум измедју Владе Црне Горе и Владе Републике Словеније о сарадњи у области одбране. Данашњим потписивањем Плана билатералне сарадње, током ИИ Регионалног састанка помоћника министара одбране у Пржну, сарадња је конкретизована.


Да ли вам је садржај ове странице био од користи?