Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Влада Црне Горе донијела одлуку о изградњи и уступању станова у Тивту

Објављено: 21.03.2008. 23:10 Аутор: Насловна страна
Влада Црне Горе, на сједници од 20.03.2008. године, дала је сагласност за закључивање Уговора о заједничкој изградњи стамбено пословних објеката на локацији ''Луковића бараке'' између Министарства одбране и Општине Тиват.

На овај начин, за бивше раднике МТРЗ Сава Ковачевић који немају станове, омогућиће се рјешавање стамбених питања по повољним условима, док ће по основу улагања земљишта, Министарству одбране припасти шест станова, којима је распалагао тај ремонтни завод.

Од тих станова, двоипособан стан од 72 м2, који се налази у насељу Сељаново ИИИ, у Тивту, Министарство одбране ће уступити у закуп на неодређено вријеме, породици недавно погинулог потпуковника Миодрага Рашовића.

Министарство одбране ће, у складу са Правилником о рјешавању стамбених потреба, расподијелити преосталих 5 стамбених јединица, укупне површине 364 м2, давањем у закуп на неодређено вријеме.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?