Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Турска делегација донирала 20 ручних радио станица Бригади за специјалне операције ВЦГ

Објављено: 14.05.2008. 23:30 Аутор: Насловна страна
Делегација Министарства одбране Републике Турске, коју предводи министар одбране Мехмет Вецди Гонул, уручила је данас донацију, коју чини 20 ручних радио станица типа моторола ГП-340, Бригади за специјалне операције Војске Црне Горе.

Током посјете касарни "Милован Шарановић" у Даниловграду, командант Бригаде за специјалне операције потпуковник Драгутин Дакић упознао је госте са намјеном и задацима те јединице Војске.

Припадници Бригаде извели су показну вјежбу "Приказ и реализација обуке у Бригади за специјалне операције", која је трајала 90 минута. Циљ вјежбе био је упознавање гостију са оспособљеношћу припадника Бригаде за извршење намјенских задатака, као и са специфичностима редовне обуке њених припадника. На крају вјежбе, делегацији је приказан техничко-тактички збор наоружања и опреме припадника Бригаде за специјалне операције.


Овдје можете преузети још фотографија са овог догађаја...
Download
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?