Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Заједничка вјежба на тему Примјена хеликоптера у специјалним јединицама

Објављено: 23.05.2008. 21:05 Аутор: Насловна страна
Заједничка вјежба припадника специјалне јединице Оружаних снага Републике Грчке и припадника Бригаде за специјалне операције Војске Црне Горе, на тему Примјена хеликоптера у специјалним јединицама биће реализована у понедјељак, 26. маја 2008. године. У касарни М. Шарановић у Даниловграду, планирано је извођење десанта припадника специјалних снага са војног аеродрома Голубовци.

Пријем новинарских екипа заинтересованих за праћење догађаја биће у 10.30 сати на капији касаране у Даниловграду. Такође, по завршетку вјежбе биће организован превоз новинара хеликоптерима од касарне у Даниловграду до аеродрома Голубовци.

Истог дана, планирана је и посјета припадника Бригаде за специјалне операције и припадника Оружаних снага Републике Грчке средњој мјешовитој школи у Колашину, која ће се одржати од 09.00 до 11.00 сати. Новинаре ће сачекати мајор Зоран Вукадиновић у касарни Бреза, у Колашину, у 9.00 сати.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?