Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар одбране Боро Вучинић учествоваће на Неформалном састанку министара одбране Југоисточне Европе у Подчетртеку, Словенија

Објављено: 19.06.2008. 22:21 Аутор: Насловна страна
Делегација Министарства одбране Црне Горе, коју предводи министар Боро Вучинић, учествоваће 20. и 21. јуна 2008. године на Неформалном састанку министара одбране Југоисточне Европе у Подчетртеку, у Словенији.

Тема Неформалног састанка је Реформа одбране и безбједносног сектора на Западном Балкану, која ће се реализовати кроз три панела. Радом дводневног састанка руководиће министар одбране Републике Словеније Карл Ерјавец.

Поред министара одбране земаља Југоисточне Европе, на састанку ће учествовати и представници Секретаријата савјета ЕУ и НАТО-а, док ће као гости присуствовати делегације министарстава одбране Италије и Мађарске.

Током боравка у Словенији, делегација Министарства одбране Црне Горе одржаће билатералне састанке са делегацијама министарстава одбране Србије и Словеније.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?