Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио команданта Ракетне топовњаче РТОП 406, капетана корвете Веска Томановића пред одлазак на школовање

Објављено: 05.08.2008. 21:27 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је данас команданта Ракетне топовњаче РТОП 406 из Мормаричке базе ВЦГ, капетана корвете Веска Томановића, пред одлазак на двогодишње школовање у поморској Командно штабној школи у СР Њемачкој, од 06. августа 2008. године до 11. јуна 2010. године.

Министар Вучинић је истакао да се у Министарству одбране и Војсци Црне Горе препознаје значај и перспектива усавршавања официра на истакнутим војно-школским установама партнерских земаља. Уз жеље за срећан пут и успјешно школовање, министар је изразио увјерење да ће капетан корвете Томановић на најбољи начин представити Војску Црне Горе и своју државу.

Школовање капетана Томановића одвијаће се у двије фазе. Прва фаза обухвата учење њемачког језика у Хурту, док ће се друга фаза одвијати на Адмирал-штабној школи у Хамбургу.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?