Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић боравио у посјети Грчкој авионској индустрији

Објављено: 17.09.2008. 21:42 Аутор: Насловна страна
Другог дана службене посјете Републици Грчкој, министар одбране Црне Горе Боро Вучинић посјетио је авионску индустрију у Танагри.

Домаћин црногорској делегацији био је извршни директор Грчке авионске индустрије Тасос Филипакос који је представио прозводе и услуге компаније, актуелне пројекте и будуће планове развоја.
Посјета реномираној грчкој фабрици војне индустрије била је прилика да се црногорска делегација упозна са могућностим сарадње у тој важној области одбрамбене сарадње.














Након презентације, делегација црногорског Министарства одбране обишла је производна постројења компаније.

Веома смо импресионирани могућностима које је Грчка авионска индустрија развила током година пословања. Вјерујем да ће Влада Црне Горе размотрити могућност за успостављање наше будуће сарадње.Част ми је да пожелим добродошлицу званичницима компаније у Црну Гору како би размотрили могућности за будућу сарадњу, казао је министар Вучинић том приликом.

Извршни директор Тсос Филипакос изразио је велико задовољство и захвалност због посјете високе црногорске делегације.

Вјерујем да је ово први корак ка успостављању наше плодотворне сарадње и прилика да унаприједимо наше важне пословне везе и пронађемо друга поља сарадње, закључио је Филипакос.

Посјета министра Вучинића Републици Грчкој завршава се данас.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?