Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Охрид: Делегација Министарства одбране учествовала у раду Регионалне конференције о европској безбједности и одбрамбеној политици

Објављено: 26.09.2008. 18:15 Аутор: Насловна страна
Делегација Министраства одбране Црне Горе коју је предводио помоћник министра Драшко Јовановић учествовала је у раду Регионалне конференције о европској безбједносној и одбрамбеној политици, која је одржана у Охриду 25. и 26. септембра 2008. године.

Током конференције помоћник министра Јовановић имао је одвојени сусрет са министром одбране Македоније Зораном Коњановским. Том приликом изражено је обострано задовољство досадашњом изузетно добром сарадњом. Министар одбране Коњановски нагласио је да ће Македонија и убудуће подржавати интеграционе процесе у Црној Гори и да ће на том путу пружити сву неопходну помоћ.

Саговорници су се сложили да између Црне Горе и Македоније нема отворених питања и да сарадња ове двије земље може бити добар примјер свима у региону.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?