Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Пријем на школском броду ,,Јадран" у Каљарију

Објављено: 01.10.2008. 23:50 Аутор: Насловна страна
Поводом упловљавања школског брода Морнарице Црне Горе Јадрана у градску луку у Каљарију, министар заштите животне средине регије Сардинија Ћићито Морита приредио је пријем у част црногорског једрењака. Поред министра заштите животне средине, пријему је присуствовао и командант обалске страже Сардиније капетан бојног брода Кристиано Алиперта.

Италијански домаћини пожељели су посади Јадрана пријатан боравак на Сардинији и мирно море током даљег крстарења, захвалили се на позиву да буду дио идеје са циљем заштите животне средине, а посебну захвалност упутили су команданту Јадрана што су били у прилици да у Каљарију буду гости на броду који вијући заставу представља територију Црне Горе.

Испред црногорске делегације, италијанске госте и учеснике иницијативе Пловидба за Барселону поздравили су шеф Канцеларије за одрживи развој Владе Црне Горе Љубиша Перовић , капетан бојног брода Жељко Херцеговац и командант Јадрана капетан фрегате Предраг Супић.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?