Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Одржан радни састанак са војним аташеима у Министарству одбране

Објављено: 14.11.2008. 21:30 Аутор: Насловна страна
Данас је у Министарству одбране одржан радни састанак са војним аташеима акредитованим у Црној Гори, којим су предсједавали помоћник министра за политику одбране Драшко Јовановић и в.д. начелника Генералштаба Војске Црне Горе вицеадмирал Драган Самарџић.

На састанку су представници црногорског Министарства одбране упознали војне изасланике са актуелним процесима у реформи система одбране, као и достигнутим резултатима у оквиру НАТО програма Партнерство за мир. Такође, представљени су приједлози стратешких и законских докумената, затим реализоване и планиране активности на плану имплементације Партнерских циљева (ПАРП процес) и Индивидуалног партнерског програма (ИПП), као и Индивидуалног акционог плана партнерства (ИПАП).

Осим војних представника, састанку су присуствовали и партнери Министарства - Џеферсон институт и представници норвешког Министарства одбране, који су ангажовани на изради и реализацији бројних докумената.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?