Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Најава: Министар одбране Боро Вучинић говориће на отварању конференције "Достигнућа у реформи сектора одбране од обнове државности Црне Горе"

Објављено: 08.12.2008. 21:16 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић говориће на отварању шесте међународне конференције "Достигнућа у реформи сектора одбране од обнове државности Црне Горе", која се одржава у периоду 8-10. децембра 2008. године у хотелу Замак Побори, код Будве.



Министар Боро Вучинић, замјеник предсједавајућег Војног комитета НАТО Карл Ајкенбер и директор Центра за међународне односе Саво Кентера отвориће у уторак, 9. децембра, у 9.00 сати, конференцију на којој ће учетвовати нечелници генералштабова и помоћници министара одбрана земаља региона, као и највиши војни и политички званичници НАТО.



Конференцију организују Центар за међународне односе Црне Горе, у сарадњи са НАТО и црногорским Министраством одбране.



Циљ конференције је разматрање досадашњих резултата у реформи сектора одбране, као и размјена искустава земаља региона у циљу даљег развоја тог сектора.



Отварању конференције могу присуствовати новинари, а акредитација није предвиђена.

Да ли вам је садржај ове странице био од користи?