Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић примио капетана Војске Црне Горе Бранка Ђурђића уочи његовог одласка у мисију Уједињених нација у Либерији

Објављено: 12.12.2008. 22:34 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић примио је капетана Војске Црне Горе Бранка Ђурђића уочи његовог одласка у мисију Уједињених нација у Либерији (УНМИЛ).

Министар Вучинић пожелио је срећан пут и успјешан рад капетану Ђурђићу током његовог боравка у Либерији. Такође, оцијенио је да је веома важно за Црну Гору и њену нову Војску да буде дио мисије Уједињених нација, додајући да ће на тај начин црногорски војници стећи нова знања и искуства, што ће допринијети њиховим способностима.

Капетан Ђурђић из Центра за обуку ВЦГ, на лични захтјев, упућен је у УНМИЛ мисију у Либерији на период од годину, почевши од 15. децембра 2008. године. Он ће замијенити капетана Сашу Јовановића којем истиче једноипогодишњи мандат у тој мисији. Претходно, црногорски капетан завршио је обуку за војне посматраче УН у Њемачкој.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?