Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: Министар одбране Боро Вучинић уприличио новогодишњи пријем

Објављено: 30.12.2008. 21:35 Аутор: Насловна страна
Министар одбране Боро Вучинић поводом предстојећих празника уприличио је пријем за припаднике Војске Црне Горе и службенике Министарства одбране.

Министар Вучинић је свим припадницима Војске Црне Горе и службеницима Министарства пожелио добро здравље и успјех у години која предстоји. То је била прилика да се укаже на значај постигнутих резултата у овој и приоритетима за наредну годину. Истакао је да је у 2009. години кључно наставити спровођење реформи и интензивирати активности на путу евроатланстких интеграција, а као посебно важно, нагласио је побољшање стандарда припадника ВЦГ. Циљ је како је казао да улога и положај војске буду на завидном нивоу и да се створе егзистенцијални и финансијски услови који ће обезбиједити углед црногорског војника у друштву, истичући при том да се у години која је пред нама, и која ће бити пуна изазова, морамо ослањати храбрије и више на младе и нове снаге који треба да чине окосницу Војске Црне Горе и укупно Министарства одбране.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?