Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Извод из Декларације НАТО самита у Стразбуру и Келу

Објављено: 06.04.2009. 01:05 Аутор: Насловна страна
Извод из Декларације НАТО самита у Стразбуру и Келу, који се односи на Црну Гору, донијета од стране шефова држава и влада који учествују на састанку Сјеверноатлантског савјета у Стразбуру / Келу, 4. април 2009.

" 24. Поздрављамо аспирације Босне и Херцеговине и Црне Горе ка евроатлантским интеграцијама, као и напредак у НАТО Интензивираном дијалогу о питањима чланства са обје земље.

25. Поздрављамо успјешно и активно спровођење Индивидуалног партнерског акционог плана (ИПАП) Црне Горе са НАТО. Охрабрени смо реформама оствареним у бројним подручјима од кључног значаја за њену евроатлантску интеграцију и доприносом сарадњи и безбједности у региону. Радујемо се даљим црногорским напорима у том погледу. Савјет у сталном засиједању активно посматра црногорски напредак и ускоро ће одговорити на њен захтјев да учествује у Акционом плану за чланство(МАП),на основу њених резултата."
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?