Пажња: Садржај ове странице је дио архивског садржаја и односи се на претходне сазиве Владе Црне Горе. Могуће је да су информације застарјеле или нерелевантне.
Архива

Саопштење: ВИИ генерација Школе демократског руковођења посјетила Министарство одбране

Објављено: 11.05.2009. 22:34 Аутор: Насловна страна
Полазници ВИИ генерације Школе демократског руковођења, коју чине представници политичких партија, невладиног сектора и медија, посјетили су данас Министарство одбране.
Учесницима су се обратили помоћник министра за политику одбране Драшко Јовановић, шеф Одсјека за стратегијско планирање кбб Бранислав Кековић, шеф Одсјека за НАТО Мехмедин Тахировић и замјеник шефа Одсјека за међународну сарадњу Крсто Перовић. Представници Министарства одбране упознали су госте са реформом система одбране Црне Горе, међународном одбрамбеном сарадњом, као и активностима Црне Горе у оквиру програма Партнерство за мир.
Полазници ВИИ генерације Школе демократског руковођења посебно су се интересовали за уништавање вишкова наоружања, професионализацију ВЦГ, начину на који ће се донијети одлука о приступању Црне Горе НАТО, војну имовину, као и сарадњу са Одбором за одбрану и безбједност.
Посјету су организовале невладина организација Нансен дијалог центар и ОСЦЕ мисија у Црној Гори.
Да ли вам је садржај ове странице био од користи?